Официален представител на Айкидо Кобаяши Доджо за България
начало sitemap

“Айки” не е техника, с която да се бориш и да побеждаваш врага. Това е Път /начин/ да се помириш със света и да изградиш с другите човешки същества едно семейство.

МОРИХЕЙ УЕШИБА

Айкидо - това е не съпротивление. Тъй като е не съпротивляващо се, то е винаги побеждаващо.

МОРИХЕЙ УЕШИБА

Истинското Будо е любов към закриляне /даване закрила/ на всички същества с дух на помирение. “Помирение” /да се постигне съгласие, сдобряване/, означава да позволиш на всеки един да осъществи своята мисия.

МОРИХЕЙ УЕШИБА

Аз бих искал разумните и фини по същността си хора да се вслушат в гласа на Айкидо. Не за да поправят другите, а за да изправят самите себе си - своя собствен ум /начин на мислене/. Това е Айкидо.

МОРИХЕЙ УЕШИБА

Тъй като “ай” /хармония/ е, също като “ай” /любов/, реших да нарека моето оригинално “будо” Айкидо, въпреки че думата “айки” е старинна. Думата, която е била използвана от воините в миналото е напълно различна от тази, която използувам аз.

МОРИХЕЙ УЕШИБА

Тайната на Айкидо лежи в хармонизирането на самия себе си с движението на света и в това да доведеш себе си до съгласие със самия свят. Този, който е постигнал тайната на Айкидо, има света в самия себе си и може да каже: „Аз съм светът”.

МОРИХЕЙ УЕШИБА

Тези, които имат склонност към размирици и създават конфликти, биха били победени още в самото начало.

МОРИХЕЙ УЕШИБА

Никога не съм бил побеждаван, колкото и бърза да е била атаката на врага. Но това е било не защото моята се е оказала по-бърза от тази на нападателя. Не е въпрос до скорост (бързината) в случая. Битката е свършвала още преди да започне.

МОРИХЕЙ УЕШИБА

Когато някой неприятел се опитва да се бие с мен, света в мен, той трябва да разбие (разруши) хармонията на света. Следователно в мига в който той взема решение да се сражава с мен, той вече е победен. Не съществува мярка за времето – бързо или бавно.

МОРИХЕЙ УЕШИБА

Тези, които не са съгласни с това, не биха могли да бъдат в хармония със света. Тяхното будо е будо на разрушението. Това не е съзидателно будо.

МОРИХЕЙ УЕШИБА

Николай Петков
София, ул. Коломан 1,
Спортен комплекс Славия,
зала по борба

карта

GSM: 0898 561 130

office@aikido-bg.org
Nikolay Petkov
Nikolay Petkov

 

Притежателите на Дан степен в Айкидо клуб „Славия”

 

VI Дан Аикикай

1. Сенсей Николай Маринов Петков - VI Дан Айкикай е роден в град София на 07. 01. 1964 г. Сенсей Николай Петков започва да се занимава с Айкидо от 1989 г., а с преподавателска дейност от 1995 г. През 1996 г. създава Айкидо клуб „Славия” на който е Президент и шеф-инструктор.

Официален представител е на Aikido Kobayashi Dojo за България. Член е на Управителния съвет на ОСК „Славия”.

Сенсей Николай Петков е участвал в редица международни семинари по Айкидо, под ръководството на изтъкнати майстори по Айкидо от различни школи и организации.

Има висше икономическо образование, специалност „Търговия и Маркетинг” и Магистърска степен по „Управление на човешките ресурси”. Завършил е Национална спортна Академия с професионална квалификация „Треньор по Айкидо”.

 

IV Дан Аикикай

 

1. Сенсей Иван Въжарове роден 1987 г. в гр. София. Започва да се тренира Айкидо от 1999 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

Защитава I Дан  Айкикай през 2008 г., а II Дан Айкикай  през 2012 г.

Завършва Техникум през 2007 г. През 2009 г. завършва Полицейска школа в гр. Варна и започва работа като полицай. В момента учи в Национална Спортна Академия „Васил Левски” треньорски профил.

На 17 Май, 2015г. защитава III Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан, Шихан Урбан Алденклинт - VII Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 19 Май 2019 г. защитава IV Дан Айкикай пред Шидоин Масуда Манабу - VII Дан и Сенсей Николай Петков - VI Дан.

 

 

 

2. Сенсей Иван Динев е роден на 01. 11. 1980 г. Започва да тренира на  01. 11. 1995 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков - V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

През 2003 г. защитава I Дан Айкикай , а през 2007 г. защитава II Дан Айкикай. 

Завършва висше образование през  2004 г. в Технически университет в София - инженер по електроника. От 2002 г. професионално се занимава с програмиране. В момента е  IT консултант/програмист в Абас бизнес сълюшънс България.

На 15-ти Май 2016г. защитава III Дан Айкикай пред Шидоин Масуда Манабу – VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 7-ми Май 2023г. защитава IV Дан Айкикай пред Шидоин Масуда Манабу – VII Дан.

 

 

 

 

3. Сенсей Светлин Дошев е роден на 22. 03.1949 година. Завършил медицина в МА-София. Има специалности по нервни болести и по авиационна медицина. Работил години наред в областта на авиационната медицина и психология. Допълнително специализирал акупунктура и акупресура и мануална медицина. С Айкидо се занимава от 1996 година, започвайки в Българската айкидо асоциация. След неколкократни прекъсвания по служебни причини възобновява пълноценни тренировки и обучение в Айкидо клуб "Славия" към Айкидо Кобаяши Доджо при Сенсей Николай Петков – V Дан.

Защитава I Дан Айкикай през 2013 г, пред Сенсей Хироаки Кобаяши - VI Дан..

На 18. Октомври 2015г. защитава II Дан Айкикай пред Шихан Шуничиро Коянаги - VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 28 Октомври 2018г. защитава III Дан Айкикай пред Шидоин Микио Кобаяши - VII Дан и Сенсей Николай Петков – VI Дан.

На 7-ми Май 2023г. защитава IV Дан Айкикай пред Шидоин Масуда Манабу – VII Дан.

 

 

 

 

III Дан Аикикай

 

 

1. Сенсей Ангел Великов е роден в град Сливен на 22.10.1980 г. Завършил е Икономически Техникум – Сливен с квалификация „икономист-счетоводител“. Получил е висше образование от СУ, специалност „Информатика“, магистър по „Био- и медицинска информатика“. Започва да се занимава с Айкидо от 2008 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков - V Дан Айкикай(президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

През 2014 г. защитава I Дан Айкикай. На 15-ти Май 2016г. защитава II Дан Айкикай пред Шидоин Масуда Манабу – VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан. На 19 Май 2019 г. защитава III Дан Айкикай пред Шидоин Масуда Манабу - VII Дан и Сенсей Николай Петков - VI Дан.

Работи като ИТ специалист.

 

 

 

2. Сенсей Роберт Николов е роден на 28 април 1964 г. в  гр. София. Тренира Айкидо от 1995 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

През 2007 г. защитава I Дан Айкикай.

На 14 Май 2017г. защитава II Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан и Сенсей Николай Петков V Дан.

На 21 Май 2022г. защитава III Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков VI Дан.

Висшето си образование завършва през 1991 г. в УНСС, гр. София със специалност “Икономика и управление на вътрешната търговия”. От 1994 г. работи в Българска народна банка (Централната банка на Република България).

 

 

 

3. Сенсей Емил Свиленов е роден на 09. 05. 1979 г. в град София. Започва да тренира Айкидо през 2011 година под ръководството на Сенсей Николай Петков  V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

На 18. 10. 2015 г. защитава I Дан Айкикай пред  Шихан Шуничиро Коянаги - VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 05. 11. 2017 г. защитава II Дан Айкикай пред  Сенсей Шуничиро Коянаги - VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 21 Май 2022г. защитава III Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков VI Дан.

Завършил е висшето си образование в Технически университет – София, специалност Технология и управление на автомобилен транспорт. Работи в областта на следпродажбеното и сервизно автомобилно обслужване.

 

 

 

 

4. Сенсей Георги Георгиев е роден на 06. 09. 1970. Започва да тренира Айкидо през 2011 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

На 18 Октомври 2015г. защитава I Дан Айкикай пред Шихан Шуничиро Коянаги - VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 05. 11. 2017 г. защитава II Дан Айкикай пред  Сенсей Шуничиро Коянаги - VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 21 Май 2022г. защитава III Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков VI Дан.

Завършил е Техникум по Електротехника в Монтана. Магистър по Информаткика  от СУ "Св. Климент Охридски" със специалност "Изкуствен Интелект". Работи като ИТ специалист.

 

 

 

5. Сенсей Даниел Иванов е роден в гр. София през 1995г. Започва да тренира Айкидо от 2007 г. в Айкидо клуб „Славия“- гр.София, под ръководството на Сенсей Николай Петков - V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб "Славия”).

 На 17 Май 2015г. защитава I Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан, Шихан Урбан Алденклинт - VII Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 14 Май 2017г. защитава II Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 21 Май 2022г. защитава III Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков VI Дан.


През 2014г. завършва средното си образование, профил „Информатика и информационни технологии“.   Понастоящем е студент в СУ “Климент Охридски“, специалност „История“.

Сенсей Даниел Иванов заедно със Сенсей Румяна Иванова създават на 1 юни 2019 Айкидо клуб София, Rei wa kan Dojo. На който е Президент и шеф инструктор.

 

 

 

 

senseiKocev6. Сенсей Андрей Коцев  е роден през 1975 г.  Започва да се занимава с Айкидо през 1996 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

Защитава I Дан Айкикай на 25. 10. 2005 г.

На 18. 10. 2019г. защитава II Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков - VI Дан.

На 7-ми Май 2023г. защитава III Дан Айкикай пред Шидоин Масуда Манабу – VII Дан.

По професия е лекар-специалист гастроентеролог, главен асистент в Отделението по гастроентерология, УМБАЛ „Александровска” - София, Доктор на медицинските науки. Член е на Българското дружество по гастроентерология, гастроинтестинална ендоскопия и абдоминална ехография; European Crohns and Colitis Organisation; European association for the study of the liver; European Society of Gastrointestinal Endoscopy.

 

 

 

II Дан Аикикай

 

1. Сенсей Васил Георгиев е роден на 25. 05. 1974 г. в гр. София. Тренира Айкидо от 1996 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб Славия”).

Защитава I Дан Айкикай през 2010 г.

Завършил е УНСС,  специалност „Икономика и управление на индустрията”. Занимава се с частен бизнес в сферата на имотите.

На 17. Май 2015г. защитава II Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан, Шихан Урбан Алденклинт - VII Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

 

 

 

 

 

2. Сенсей Елена Майлер е родена през 1985 г. в София. Започва да тренира Айкидо през 1997 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб Славия”). 

Защитава I Дан Айкикай  през 2012 г.

Завършила е „Испанска филология” в Нов Български Университет през 2009 г. Следва магистратура  по комуникации в Софийски университет "Св. Климент Охридски".

На 17. Май 2015г. защитава II Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан, Шихан Урбан Алденклинт - VII Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

 

 

 

 

3. Сенсей Георги Георгиев е роден в гр. София през 1993г. Започва да тренира Айкидо през 2009 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

Защитава I Дан Айкикай през 2014 г, пред Сенсей Хироаки Кобаяши - VI Дан .

Завършил Професионална Гимназия по Електроника „Джон Атанасов”. В момента следва Компютърни системи и технологии в Технически Университет – София.

На 15-ти Май 2016г. защитава II Дан Айкикай пред Шихан Масуда Манабу – VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

 

 

 

 

4. Сенсей Анастасия Игнатова е родена в гр. София. Занимава се с айкидо, като ученик на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”) от 2008г.

Защитава I Дан Айкикай през 2014г. пред Сенсей Хироаки Кобаяши - VI Дан.

На 14 Май 2017г. защитава II Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан и Сенсей Николай Петков V Дан.

Сенсей Игнатова е бакалавър по Екология и магистър по Право от Нов български университет. Понастоящем учи следдипломна квалификация за треньор по Айкидо към Национална Спортна Академия „Васил Левски” и работи като Мениджър в IT компания.

 

 

 

 

5. Сенсей Евдокия Йорданова е родена на 8. 12. 1995г, в град София. Започва да тренира Айкидо през 2006 година под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

На 17 Май 2015г. защитава I Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан, Шихан Урбан Алденклинт - VII Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 14 Май 2017г. защитава II Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан и Сенсей Николай Петков V Дан.

Завършила Професионална гимназия по електротехника и автоматика, специалност „Компютърна техника и технологии“ през 2014г. В момента е студент в Software University.

 

 

 

 

6. Сенсей Румяна Иванова е родена в гр. Троян през 1975 г. Започва да тренира Айкидо през 2010г. под ръководството на Сенсей Николай Петков V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб Славия).

На 17, Май 2015г. защитава I Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан, Шихан Урбан Алденклинт - VII Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 05. 11. 2017 г. защитава II Дан Айкикай пред  Сенсей Шуничиро Коянаги - VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

Сенсей Румяна Иванова заедно със Сенсей Даниел Иванов създават на 1 юни 2019 Айкидо клуб София, Rei wa kan Dojo.

 

 

 

 

7. Сенсей Мирела Атанасова е родена на 15. 01. 1994г. в гр.София.
През 2005г. под ръководството на Сенсей Николай  Петков - V  Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб "Славия") започва да тренира Айкидо.

На 15-ти Май 2016г. защитава I Дан пред Шихан Масуда Манабу – VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 20 Май 2018г. защитава II Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан.

Завършила бакалавър в областта на Интериорния и Продуктовия дизайн в 'Nuova Accademia di Belle Art', Милано, понастоящем стажува в архитектурно ателие Радина Гешева.

 

 

 

 

 

8. Сенсей Захари Наумов е роден в гр. София през 1984 г., зодия Стрелец. Юрист по образование. Занимава се с Айкидо от студентските си години. Обучава се в Айкидо клуб "Славия" от 2008 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб Славия”).

На 05. 11. 2017г. защитава I Дан Айкикай пред Сенсей Шуничиро Коянаги - VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 18. 10. 2019г. защитава II Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков - VI Дан.

Завършил е Испанската гимназия "Мигел де Сервантес". Магистър по право от Нов Български Университет. Работи като адвокат.

 

 

 

 

 

9. Сенсей Деница Павлова е родена в гр. София на 08. 11. 2001 година. Започва да практикува Айкидо през 2009 година под ръководството на Сенсей Николай Петков - V дан (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”). В момента е ученичка в 10 клас в СМГ „Паисий Хилендарски“, където учи още от 5 клас.

На 5 ноември 2017 година защитава I Дан Айкикай пред Сенсей Шуничиро Коянаги - VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 18. 10. 2019г. защитава II Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков - VI Дан.

Извън залата по Айкидо се занимава със състезателната математика, като взима участие в много национални и международни състезания, заемайки редица призови места. Деница има интереси в областта на природните науки и езиците. Обича да чете, да плува и да кара колело.

 

 

 

 

 

10. Сенсей Теодор Георгиев роден е в град София на 23. 06. 1999. Започва да тренира Айкидо през 2011 година под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

На 05. 11. 2017 г. защитава I Дан Айкикай пред Сенсей Шуничиро Коянаги - VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 18. 10. 2019г. защитава II Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков - VI Дан.

Учи в СПГЕ „Джон Атанасов“, 12 клас.

 

 

 

 

 

11. Сенсей Калоян Гюпчанов е роден 1978 г. Започва да се занимава с Айкидо 2006 год. под ръководството на Сенсей Николай Петков VI Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

На 20 май 2018 г. защитава І Дан Айкикай пред Сенсей Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан.

На 25 Октомври 2020г. защитава II Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков - VI Дан.

Калоян Гюпчанов е Магистър специалност “Икономика на търговията” в УНСС – гр. София; степен Бакалавър специалност “Бизнес логистика” е придобил в същият университет. Средното си икономическо образование завършва в Техникум по Икономика – гр. Бургас, специалност “Икономика, управление и финанси на търговията”.

От 2000 г. професионално се занимава с търговия на вино и в момента управлява собствена малка компания с сферата на търговията и маркетинга на занаятчийски вина. Wine Ambassador на винарска изба „Боровица“.

Глава на семейство и щастлив баща на две прекрасни деца.

 

 

 

 

 

12. Сенсей Петър Павлов е роден на 19 август 1971 г. в гр. Симитли. Тренира Айкидо от 2014г. под ръководството на Сенсей Николай Петков- VI Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

През 2018г. защитава I Дан Айкикай пред Сенсей Хироаки Кобаяши - VII Дан.

На 25 Октомври 2020г. защитава II Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков - VI Дан.

Завършил Математическа гимназия „Акад. Сергей П. Корольов” - Благоевград. Висшето си образование завършва през 1993 г. в УНСС, гр. София със специалност “Икономика и управление на вътрешната търговия”. След година военна служба, от 1994 г. до 1996г. работи в Балканбанк АД. От 1996г. до 11/2001г. работи в немско-българско акционерно дружество ЛИНДНЕР ИРИС АД. От 2002г. до работи в дружество ТЕЛЕКОМ ГРУП ООД, опериращо далекосъобщителна мрежа в Благоевград.

 

 

 

13. Сенсей Милен Цигомарев е роден през 1981 г. в град Сливен. Завършва специалност "Електронно изчислителна техника" в Техникум по Електротехника и Електроника "М. Кюри", а през 2007 завършва специалност "Информатика" в Софийски Университет „Св. Климент Охридски”. Работи като Софтуерен инженер. Щастливо женен, с две деца.
Започва да се занимава с Айкидо на 01.10.1999 г. в град Сливен при Сенсей Радостин Маринов. След 16 годишно прекъсване през май 2017 г. се завръща във света на Айкидо под ръководството на Сенсей Николай Петков, VI Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

На 18. 10. 2019 г. защитава І Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков, VI Дан Айкикай.

На 15. 05. 2022 г. защитава IІ Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков, VI Дан Айкикай.

 

 

 

 

14. Сенсей Владимир Димитров е роден на 13. 11. 1973 г. в гр. Перник. Започва да тренира Айкидо през 2015 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, VI Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

На 25 Октомври 2020г. защитава I Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков - VI Дан.

На 28 Октомври 2022г. защитава II Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков - VI Дан.

Завършил е средното си образование в гр.  Перник.  Магистър по Информатика от СУ "Св. Климент Охридски". Работи като ИТ специалист.

 

 

 

 

 

 

 

I Дан Аикикай

 

 

1. Сенсей Серафим Кръстев е роден през 1984 г. в град София. Започва да тренира Айкидо през 1996 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

През 2003 г. защитава I Дан Айкикай.

Завършил е висшето си образование в СУ „ Св. Климент Охридски, специалност „Ядрена техника и енергетика”. В момента работи в частния бизнес.

 

 

 

 

 

2. Сенсей Иван Богданов е роден  през 1979 г. в град София. С Айкидо започва да се занимава от 1996 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

Защитава I Дан Айкикай през 2003 г.

От 2003 г. живее и работи в Лондон. Изучава  японски език (JLPT N4) в SOAS(School for Oriental and African Studies), University of London. В момента работи като Dispatch and Facilities, Маnager в Yogamatters LTD.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Сенсей Александър Недеков е роден през 1985 г. в гр. Пловдив. Започва да тренира Айкидо през 1998 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб Славия”).

Защитава I Дан Айкикай през 2007 г.

Професионално се занимава с банково дело - корпоративно банкиране. В момента работи  в MKB Unionbank на длъжност Старши риск мениджър за Големи Корпоративни Клиенти и Проектно финансиране.

 

 

 

 

 

4. Сенсей Иван Ночев е роден на 30.08.1984 г. в гр. София. Започва да се занимава с Айкидо на 17 годишна възраст през 2001г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб Славия”).

През м. май 2009 г. защитава I Дан Айкикай.

Завършва специалност „География” в Софийски Университет „Св. Климент Охридски”. В момента работи като технически експерт във фирма „Солид 55” ООД.

 

 

 

 

 

5. Сенсей Юлиан Вичев е роден през 1984 г. в гр. София.  Започва да тренира Айкидо през 2004 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб Славия”).

Защитава I Дан Айкикай през 2012 г.

Завършил е УНСС, специалност „Международни икономически отношения”. В момента работи като трейдър и консултант по проекти на ЕС.

 

 

 

 

 

6. Сенсей Димитър Кайков е роден на 13. 11. 1995 г. Започва да тренира Айкидо през 2009 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

Защитава I Дан Айкикай през май 2014 г. пред Сенсей Хироаки Кобаяши, VI Дан.

През същата година завършва средно образование в Софийската математическа гимназия.

 

 

 

 

 

7. Сенсей Ана-Мария Моврадинова е родена на 22. 09. 1995г. в гр. София. През 2014г. завършва 127 СОУ "Иван Николаевич Денкоглу". Студент първи курс - журналистика в Нов български университет. Започва да се занимава с Айкидо през пролетта на 2010г. под ръководството на Сенсей Николай Петков V Дан (президент и шеф инструктор на Айкидо Клуб "Славия").

На 17, Май 2015г. защитава I Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан, Шихан Урбан Алденклинт - VII Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

 

 

 

 

 

 

8. Сенсей Теодор Карагьозов е роден в град София на 23. 08. 1999. Започва да тренира Айкидо през 2010 година под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

На 20. 05. 2018г. защитава I Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан.

В момента учи в Национална Спортна Академия ,,Васил Левски” специалност Кинезитерапия. Работи в Нова телевизия като тонрежисьор.

 

 

 

 

 

9. Сенсей Симеон Тотев е роден на 30. 05. 1979 в София. Започва обучението си в Айкидо през 2013 година под ръководството на Сенсей Николай Петков - VI Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

На 20 май 2018 година защитава I Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан.

Завършил е бакалавър Автоматика в Технически университет – София. Магистър по Телекомуникации в Нов български университет. В момента работи като IT специалист в областта на телекомуникациите.

 

 

 

 

 

10.Сенсей Венцислав Драгнев е роден на 25.02.1977г. Има висше образование – Магистър по Информатика. Работи като ИТ специалист в компания от сектор Банки и Застраховане.

Започва да тренира Айкидо през 2015 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков - VI Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

На 25.10.2020 г. защитава І Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков, VI Дан Айкикай.

 

 

 

 

 

 

11.Сенсей Дечо Стоянов е роден на 06.02.1992. Има  висше образувание - Магистър  Компютърни системи и технологии. Работи като ИТ специалист. 
Започва да тренира Айкидо през 2016 под ръководството на Сенсей Николай Петков - VI Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб “Славия”).

На 24 октомври 2021 година защитава I Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков - VI Дан.

 

 

 

 

 

 

12.Сенсей Йоанна Любенова е родена в гр. София на 16. 08. 2005 година. Започва да практикува Айкидо през 2013 година под ръководството на Сенсей Николай Петков - VI дан (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”). В момента е ученичка в 10 клас във 2 СУ „Академик Емилиян Станев“ , където учи още от 1 клас.

На 24 октомври 2021 година защитава I Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков - VI Дан.

Йоанна има интереси в областта на спорта и езиците. Обича да чете, да плува и да излиза с приятелите си в свободното си време.

 

 

 

 

 

13.Сенсей Антон Данев е роден на 17.08.1988 в гр Варна. Започва да тренира Айкидо от 2015 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, VI Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

На 15 Май 2022 година защитава I Дан Айкикай пред сенсей Николай Петков VI Дан

Завършва Първа Езикова Гимназия гр Варна през 2007г. Завършва УНСС, специалност „бизнес икономика“ през 2014г. Работи като специалист логистика

 

 

 

Брой притежатели на Дан степени в Айкидо Кобаяши Доджо - България:

VI Дан Айкикай - 1
IV Дан Айкикай - 3
III Дан Айкикай  - 6
II Дан Айкикай  - 14
I Дан Айкикай   - 13

 

 

 

ТРЕНИРОВКИ ЗА ГОЛЕМИ


понеделник - 20:00 - 21:30
сряда - 20:00 - 21:30
петък - 20:00 - 21:30

ТРЕНИРОВКИ ЗА ДЕЦА


вторник - 20:00 - 21:30
четвъртък - 20:00 - 21:30
събота -11:00 -12:30

ТРЕНИРОВКИ В СЪБОТА


събота - 8:30 - 10:30

СЕМИНАРИ


Айкидо клуб София
Димитриос Граматикопулос - 5 Дан

София, 9 - 10.03.2024

9-ти Детски семинар по Айкидо
С инструкторите на
Айкидо Кобаяши Доджо - България
Изпити за степен Кю за деца

София, 23.03.2024

Семинар по Кенджуцо
Христо Йорданов - 4 Дан Джодо

София, 17.04.2024

Международен семинар по Айкидо
Масуда Манабу- Шихан - 7 Дан

Белград ,10 - 12.05.2024

15-ти Международен семинар по Айкидо
Масуда Манабу- Шихан - 7 Дан

София, 17 - 19.05.2024

Изпити за степен Кю в
Айкидо Кобаяши Доджо - България

София, 31.05.2024

9-ти Национален фестивал
на бойните изкуства
Кацу Джин Кен
Костинброд, 2024

14-ти Семинар по Айкидо „Есен – 2024“
С инструкторите на Айкидо Кобаяши Доджо България

София, 25 - 27. 10.2024

10-ти Детски семинар по Айкидо
С инструкторите на
Айкидо Кобаяши Доджо - България
Изпити за степен Кю за деца

София, 23. 11. 2024

Изпити за степен Кю в
Айкидо Кобаяши Доджо - България

София, 11.12.2024

Коледна демонстрация на Айкидо Кобаяши Доджо България
София, 23.12.2024

Айкидо Кобаяши Доджо
Годишен график 2024

Айкидо Клуб Славия ® Всички права запазени © 2013
www.aikido-bg.org
office@aikido-bg.org